Učilište i Autoškola Slađana Dabro

Novosti

Uspješno završen program obuke: Rukovanje viličarom u skladišnom prostoru

Sa zadovoljstvom vas obavještavamo da je u subotu, 25.11.2023., deset polaznika uspješno dovršilo naš program obuke za rukovanje viličarom u skladišnom prostoru, koji je dio našeg projekta vaučer – besplatne edukacije.

Ovaj program je bio intenzivan i obuhvatio je sve aspekte sigurnog rukovanja viličarom, pružajući našim polaznicima neophodna znanja i vještine za efikasno obavljanje poslova u skladištima. Kroz praktične vježbe i teoretska predavanja, naši polaznici su stekli potrebno samopouzdanje i kompetencije za uspješno upravljanje viličarima u različitim okruženjima.

Čestitamo svim polaznicima na njihovom postignutom uspjehu i posvećenosti tokom trajanja programa obuke. Njihov trud i predanost su primjer svima nama kako se uz napor i upornost mogu postići ciljevi.

U ime cijele naše organizacije, želimo izraziti iskrene čestitke i zahvalnost svim polaznicima na njihovom angažmanu. Neka njihov uspjeh bude motivacija za sve nas da težimo ka daljnjem usavršavanju i ostvarenju naših ciljeva.

Podijeli ovo: