Učilište i Autoškola Slađana Dabro

Novosti

Uspješno položen završni ispit za pomoćne kuhare i slastičare iz Županje

Sa zadovoljstvom želimo podijeliti radosnu vijest – uspješno su položeni završni ispiti naših polaznika za pomoćne kuhare i slastičare iz Županje! Ovaj trenutak ponosa ne bismo mogli postići bez podrške i mentorstva onih koji su nas nesebično usmjeravali na putu do naših snova.

Posebno želimo izraziti iskrenu zahvalnost gospodinu Širiću, mentoru naših pomoćnih slastičara. Njegova stručnost i predanost učenju bili su ključni faktori u našem razvoju. MA.TI.NE. slastice postale su ne samo mjesto učenja, već i inspiracija za nas da se trudimo i rastemo iz dana u dan.

Također, ne smijemo zaboraviti zahvaliti se gospodinu Karinčiću i njegovom restoranu San. Njegova podrška i mentorstvo bili su nezamjenjivi za naše pomoćne kuhare. Učenje u njegovom restoranu obogatilo je naše znanje i iskustvo na način koji nećemo zaboraviti.

Sada, želimo izraziti svoje najiskrenije želje za uspjehom i prosperitetom našim dragim mentorima i njihovim ugostiteljskim objektima. Neka se njihovo srdačno mentorstvo i podrška pomnoži, baš kao što su pomogli našim kandidatima u njihovom rastu i razvoju.

Hvala vam svima koji ste bili uz nas na ovom putovanju. Bez vaše podrške, ovo dostignuće ne bi bilo moguće.

Podijeli ovo: