Pravila privatnosti

Učilište Slađana Dabro u Vukovaru s ciljem zaštite osobnih podataka koje nam posjetitelji daju na uvid prilikom posjeta www.dabro.hr  I povezanim društvenim mrežama, donosi “Pravila o privatnosti”.

Molimo Vas pažljivo pročitajte ova pravila, kako biste razumjeli zašto I kako prikupljamo, koristimo I štitimo vaše osobne podatke. Davanje vaših osobnih podataka je dobrovoljno. Pristup internet stranici www.dabro.hr je slobodan, te od posjetitelja ne tražimo registraciju. Na našoj internet stranici I društvenim mrežama koje su s njom povezane, prijavom na newsletter ostavljate svoje podatke. Vaše podatke koristimo kako bismo personalizirali vaše korisničko iskustvo i isporučili vam onaj tip sadržaja ili usluge za koji  ste najviše zainteresirani, poboljšali funkcionalnost naše internetske stranice i društvenih mreža u cilju podizanja kvalitete sadržaja i usluga, omogućili brži odgovor i uslugu na vaš upit, bolje proveli promotivne sadržaje.

Podatke prikupljamo prvenstveno radi poboljšanja vašeg korisničkog iskustva, ali i s ciljem boljeg razumijevanja vaših potreba. Pojedini nam podaci služe za praćenje prometa i analizu posjetitelja stranice (prikupljamo ih putem Google Analyticsa), dok nam drugi podaci služe za kontaktiranje i slanje informacija o popustima i pogodnostima (podaci koje nam ostavljate putem kontakt formi).

Osobne podatke na ovoj stranici prikupljamo isključivo uz vaš pristanak, putem kontakt formi. Ako se odlučite prijaviti na našu newsletter listu, od vas ćemo tražiti podatke o imenu, prezimenu i mail adresi. Te ćemo podatke pomno čuvati i nećemo ih prosljeđivati trećim osobama. Koristit ćemo ih samo za one svrhe za koje ste nam dali odobrenje, tj. za slanje newslettera s važnim obavijestima.

U svakom se trenutku možete odjaviti s naše newsletter liste tako da nas kontaktirate mailom na sdabrovu@gmail.com i zatražiti da vas uklonimo s liste. Na istu se mail adresu možete javiti ako imate bilo kakvih pitanja vezanih uz prikupljanje vaših podataka. U svakom trenutku možete zatražiti da vam pokažemo koje vaše osobne podatke čuvamo, te podatke možete ažurirati ili tražiti da ih se trajno izbriše.

Zanimaju Vas naši programi obrazovanja?

Kontaktirajte nas i pohađajte programe obrazovanja
POTPUNO BESPLATNO

Učilište i autoškola

IZBORNIK

KONTAKTI