Učilište i Autoškola Slađana Dabro

Novosti

Uspješan završetak programa “Osposobljavanje za Njegovatelje/ice”

S ponosom objavljujemo da je u subotu, 25.11.2023., šest hrabrih polaznika uspješno završilo program “Osposobljavanje za Njegovatelje/ice” u sklopu našeg projekta edukacije.

Ovaj dan označava ne samo kraj jednog puta, već i početak novog poglavlja za naše polaznike. Kroz marljiv rad, predanost i želju za učenjem, ovi sjajni pojedinci stekli su znanje, vještine i samopouzdanje potrebne za izazove koje nosi uloga njegovatelja/ice.

Naš program nije samo obična obuka; to je putovanje samorazvoja i osnaživanja. Kroz interaktivne radionice, praktične vježbe i mentorsku podršku, naši polaznici su stekli ne samo tehničke vještine, već i empatiju, razumijevanje i poštovanje prema onima kojima pružaju njegu.

Želimo ovom prigodom čestitati svakom polazniku na njihovom postignuću i istaknuti njihovu predanost i upornost. Njihov uspjeh inspiracija je svima nama da se trudimo i radimo prema ostvarenju svojih ciljeva.

U ime cijele ekipe projekta edukacije, želimo izraziti iskrene čestitke i zahvalnost svim polaznicima na njihovom trudu i radu. Neka njihov uspjeh bude svjetionik nadahnuća za sve nas koji težimo osobnom i profesionalnom napretku.

Hvala vam što ste bili dio našeg programa edukacije. Nastavite svijetlim stazama svojih snova i ne zaboravite da uvijek možete računati na našu podršku.

Podijeli ovo: